lørdag den 15. november 2014

HOW DO I STYLE KNEE-HIGH BOOTS


Hat//895 DKK, Knee-high boot//1.410 DKK, LoveTag necklaces//800 DKK, Drees//140 DKK, Bag//300 DKK, Pilot jacket//1.205 DKK, Watch//5.230 DKK, Lipstick//96 DKK.

Knælange støvler er ikke til at komme uden om denne efterår og vinter og derfor har jeg valgt at style det for jer. Jeg har valgt at gøre det enkelt og rent og for at give den ekstra lille ting har jeg valgt den bær farvet læbestift. 

Knee-high boots are not going to get around this fall and winter and I have chosen to style it for you. I have chosen to keep it simple and clean and to provide the extra little things I have chosen the berry colored lipstick.

2 kommentarer:

 1. Når jeg klikekr på linket, kommer jeg ikke ind på tingene, bare siden hvor de kan findes. Det er lidt øv, synes jeg.

  Btw. Hvis læbestiften hedder "Flat Out Faboules", så har jeg den, og den er helt igennem vidunderlig til blege piger som mig! Dog synes jeg, at den på billedet ser liiidt mørkere ud, men man ved jo aldrig. Anyway, jeg kan i hvert fald godt anbefale den Flat Out Faboules!

  http://trendniq.blogspot.dk/
  Tjek gerne min blog ud - mit næste indlæg bliver en DIY, som mange kan have glæde af, enten til sig selv eller julegave.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt se at man ikke gør det ved alle tingeme og ja det er øv men skal nok lave om på det! Tak fordi du skriver det :-)
   Tak jeg har kigget efter en i det farve og er selv bleg så det er jo fantastisk!
   Jeg kigger forbi og tak igen!
   Knus Katrine

   Slet