onsdag den 17. maj 2017

SMID TØJET OG VIND - DANISH BLOGPOST


Jeg vil støtte en god sag og smider tøjet! Fra den 11. til den 22. maj 2017 opfordrer TV2 og Røde Kors (og det vil jeg også gerne) dig til at dele et billede af det tøj, du afleverer til Smid Tøjet. Del billedet på Instagram med #SmidTøjet. Udover at dele det gode budskab med dine venner, deltager du på den måde i konkurrencen om gavekort til Miinto samt en hovedpræmie, som vil blive udlodet den 22. maj.

SÅDAN DELTAGER DU:

1. Find dit aflagte tøj frem fra skabet.
2. Skriv Smid Tøjet med dit tøj, lav en stor bunke af det, få dine børn til at kaste det hele i luften eller tag et billede foran containeren, hvor du afleverer tøjet. Det er helt op til dig, hvor meget du gør ud af dit billede.
3. Del billedet på instagram og brug #smidtøjet.
4. Husk at tjekke om din profil er åben, så vi kan se det og du deltager i konkurrencen.

BRUGT TØJ ER NØDHJÆLP

Om året køber hver dansker i gennemsnit mindst 16 kg tøj, men der udover er vi ikke gode til at genbruge det, for det er kun omkring 3 procent af det, som bliver genbrugt. Røde Kors og TV2 har sammen indført brugt tøj som danskernes nye nødhjælpsvaluta. Når danskerne smider tøjet, sørger Røde Kors for, at tøjet bliver til penge, som bruges til nødhjælp og socialt arbejde ude i verden og i Danmark.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar