søndag den 31. maj 2015

MAY FAVORITES


Dette er et outfit jeg elsker og har næsten boet i den hele maj måned. Jeg elsker de tre del hver for sig men sammen skaber det et fantastisk look.
 
This is an outfit I love and have almost lived in the entire month of May. I love the three part separately but together it creates a fantastic look.


 
Det er en shampoo og en balsam, som har en blid formel med citrus og kamille, som synligt lysner dit hår og giver det en skinnende og sun-kissed blondt hår. Der står på dem at man kan bruge det daglig for bedste resultat. Det gjorder jeg i en uge og kunne se det. Nu bruger jeg det som jeg vil gøre når jeg normalt vasker hår. 
 
It is a shampoo and a conditioner that has a gentle formula with citrus and chamomile, which visibly lightens your hair and give it a shiny and sun-kissed blonde hair. It says on them that you can use it daily for best results. The webbing I for a week and see results. Now I use what I will do when I usually wash hair.


Midt i maj fik jeg købt mig selv en ny mobil og gud jeg elsker den! Den er ikke for stor og så kan jeg godt lide designet på den.
 
In the middle of May, I bought myself a new phone and god I love it! It is not too big and then I like the design on it.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar