mandag den 1. september 2014

HG LIFE 'N STYLE

 
Jeg lavede et indlæg forleden om make-up (som du kan læse HER), hvor jeg nævnte min uddannelse og fik denne fine kommentar: 
"Jeg vil gerne vide noget om din skolegang, eftersom jeg selv går i HG, og her bliver jeg uddannet til at være på kontor, stå i butik og opstarte min egen virksomhed. Hvad er det du bliver uddannet til, hvis det ikke er en 'rigtig' HG?"
For det første skrev jeg at det ikke var en helt normal HG, jeg har aldrig skrevet at den ikke er rigtig HG for det er den.  HG life 'n styles er en uddannelse der henvender sig til elever, der ønsker en uddannelse inden for butik, kontor eller handel og hvis man er interesseret i skønhed, mode, velvære, ernæring og sundhed – og som gerne vil bruge sine kreative sider under uddannelsen og senere i sit arbejde.
Vi har nogen profilfag en gang om ugen.
  • Du og din fremtid
• Kroppen i centrum
 • Økologi og sundhed
• Start din egen butik
• Klædt på til job – Styling
• Fokus på salg
 • Hår, pleje og styling
 • Ansigt og hænder
 • En vifte af farver
 Vi har de normale grundfagene, som er obligatoriske, resten af ugen. Grundfagene er erhvervsøkonomi, salg og service, dansk, engelsk, samfundsfag og IT samt 2. fremmedsprog som er tysk.
Ind til nu har det været mega fedt. Jeg elsker at jeg kan være kreativ og samtidig få en god uddannelse.

made ​​a post the other day about the make-up (which you can read HERE) where I mentioned my  education and got this great comment:
"I would like to know about your schooling, as I myself go to HG, and here I am trained to be in the office, standing in store and start up my own business., What are you being trained for, if it is not a 'real' HG? "

Firstly, I wrote that it was not a normal HG, I have never written that it is not really HG for it is. HG life 'n styles is an education that caters to students seeking an education in warehouse, office or business and if you are interested in beauty, fashion, wellness, nutrition and health - and who want to use their creative sides during training and later in his work.
We have any profile subject once a week.
   You and Your Future
The body in the center
  Ecology and Health
Start your own store
Dressed for the job - Styling
Focus on sales
  Hair care and styling
  • Face and hands
  A variety of colors
We have the usual basic subjects that are mandatory, the rest of the week. Basic subjects are business administration, sales and service, Danish, Dutch, English, social studies, IT and second language is German.
 Until now it has been mega fat. I love that I can be creative and get a good education.


2 kommentarer:

 1. Ahh. Det var mig der stillede det spørgsmål, ahaha.
  Så er det nok noget lidt ligesom det jeg har, bortset fra at alle skolerne er forskellige, og derved ikke tilbyder det præcist samme. På min skole bliver vi delt op I klasser, alt efter hvad vi helst vil, jeg går selv i "Fashion & Fitness", men der er også noget som hedder "Business", "Uniform", "Basis", Festival", "Flex" og mange flere, hvor hver klasse så har noget, som de andre klasser ikke har. Så på den måde er det det samme, på nær, at min stadig er en 'normal' HG :-)

  http://trendniq.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis! God du forstod det :D
   - Katrine

   Slet