søndag den 28. december 2014

HOW TO SHOP SALE ITEMS-5 TIPS

 
Udsalget er lige om hjørnet og det kan være noget så farligt. Det er har vi laver de fleste fejlkøb og derfor har jeg samlet fem gode råd, så vi undgår at fylde vores garderober med “ligegyldige” items.
1. Køb basisvarer og gode kvaliteter.
Basisvarer og varer i gode kvaliteter finder du ikke billigere resten af året. Du må endelig ikke lade dig friste af skilte, som lover en T-shirt til kun 20 kr. (Den kan du ikke bruge mere én gang, fordi den mister faconen i vask) Gå efter tidsløse basisvarer i gode kvaliteter, som læder, kashmir og silke.
 Det er genialt at investere i!
2. Gå efter neutrale farver.
Gå kun efter farver som du ved kan holde sæson efter sæson. Her er sort, hvid og grå nogen gode farver. Den farve der er den bedstsælgende når det kommer til beklægning her i Danmark er sort.
  Og jeg må også indrømme at jeg selv køber meget sort, men det er svært at gå helt galt i byen med det sorte items.
3. Køb kun items, du kan passe.
Du skal ikke købe efter konceptet “Jamen, jeg skal bare tabe mig fem kilo, så sidder den helt perfekt”
når du udsalgsshopper. Hvis du køber noget som er for småt eller for stort bilver du for hurtig træt af det på ingen tid. Køb kun de størrelser du plejer!
4. Lad være med at købe det forrige års IT-items.
For at være ærlig, så er der en grund til, at disse items kommer på udsalg. Nemlig fordi farve, trend eller facon er ikke opdateret.
5. Vær hurtig.
Find ud af online hvornår din yndlingsbutik eller webshop starter deres udsalg og være klar til tiden. Så er der en størrer chance for  at drømmeitemsene fra forhandleren bliver dine.
 
 The sale is just around the corner and it can be something as dangerous. That is, we make the most mis-selling and therefore I have compiled five tips, so that we avoid filling our wardrobes with "unimportant" items.
1. Purchase of basic goods and good qualities.
2. Go for neutral colors.
3. Buy only items you can fit.
4. Do not buy the previous year's IT items.
5. Be quick.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar