torsdag den 2. januar 2014

HOW TO SHOP SALE ITEMS - 5 GODE RÅDUdslag kan være noget så farligt. Det er nu, vi laver allerflest fejlkøb. Jeg tænkte derfor, det ville være ret med en guide til udsalgshelvedet, så vi undgår at fylde vores garderober med “ligegyldige” items.
1. Køb basisvarer og gode kvaliteter.
Disse typer varer finder du ikke billigere resten af året, og de fleste basisvarer er tidsløse. Du må endelig ikke lad dig friste af skilte, som lover en T-shirt til kun 20 kr. (Som du så ikke kan bruge mere end den én gang, fordi den mister faconen i vask) Gå i stedt efter gode kvaliteter som læder, kashmir og silke. Det er geniale at investere i - og så til udsalgspriser bliver det ikke bedre.
2. Gå efter neutrale farver.
Gå efter farver som du ved holder sæson efter sæson, som sort, hvid og grå.
Den bedstsælgende farve når det kommer til beklægning her i Danmark er farven sort, og det er svært at gå helt galt i byen med det sorte items.
3. Køb kun items, du kan passe.
Hvis du køber noget du ikke kan passe bliver du hurtig træt at det på meget kort tid.
 Købskonceptet “Jamen, jeg skal bare tabe mig fem kilo, så sidder den helt perfekt” må ikke være eksisterende i dit hoved, når du udsalgsshopper. Køb kun de størrelser du plejer!
4. Lad være med at købe det forrige års IT-items.
For at være ærlig, så er der en grund til, at disse items kommer på udsalg. Nemlig fordi farve, trend eller facon er ikke opdateret.
5. Vær hurtig.
Tjek online, find ud af hvornår din yndlingsbutik eller webshop starter udsalget, og vær klar til tiden. På den måde er der størst chance for, at drømmeitemsene fra forhandleren bliver dine.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar